Anouar Ait El Hadj.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouar Ait El Hadj. © Photo News

Een kennismaking met Anouar Ait El Hadj (18), potentiële publiekslieveling bij RSCA: “Messi is toch ook klein?”

AnderlechtBrusselaar. Jeugdproduct. Technisch begaafd. Met Anouar Ait El Hadj (18) start vanavond een potentiële Anderlecht-publiekslieveling. Hij weigerde Tottenham en wil zich nu bij paars-wit écht lanceren. “Het doel is nu om een vaste basisspeler te worden.” Een kennismaking. 

8 reacties

  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Wie hem nog niet heeft zien spelen kan beter zwijgen. Deze jonge gast is echt een toppertje, vergelijkbaar met Doku zondermeer. Hopelijk kan hij toch een 3 jaar blijven.
  • Ann Van hecke

    3 jaar geleden
    Heel velen zijn geroepen maar heel weinige uitverkoren. Stel dat hij bij Anderlecht zou doorbreken is hij bij de eerste beste mercato weg naar het buitenland want ze hebben daar véél geld nodig en hij gaat ook niet blijven spelen voor de “hemelse dauw”.Die jongen wordt binnen de kortste keren zijn kop zot gemaakt.Verder wens ik hem heel veel succes in zijn carrière!
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Ruud Vormer meet slechts 4 cm meer en daar zaagt geen kat over zijn lengte. Of het moest zijn vrouw zijn.
  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    Het is niet omdat hij zegt dat Messi ook klein is dat hij evengoed kan voetballen. Hij speelde tegen OHL een meer dan degelijke eerste helft met een paar opvallende acties maar was minder na de rust.
  • Frederik Janssens

    3 jaar geleden
    Veel te jong nog. Ervaring is nodig in de ploeg!!!!!!!!