Siebe Schrijvers, hier op het oefencentrum van Club.
Volledig scherm
Siebe Schrijvers, hier op het oefencentrum van Club. © Photo News

Opvallende transfer: OH Leuven plukt Siebe Schrijvers weg bij Club Brugge

Belgisch voetbalDe deal is rond. Siebe Schrijvers trekt per direct naar OH Leuven. De 24-jarige Limburger komt voor een recordbedrag over van Club Brugge

45 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Goeie speler maar heeft het niet bewezen dat hij bij club het niveau aankon helaas ! Hopelijk goeie en beter voetbal voor hem bij Leuven !
  • marc maene

    3 jaar geleden
    was voor Club te licht,in zijn eigen belang is dut het beste wat hem kon overkomen en ook voor Club als de transfersom meevalt
  • Stefaan Thielemans

    3 jaar geleden
    Siebe is een sierlijke voetballer met een flinke dosis grinta. Deze transfer leert 2 zaken: OHL is echt bezig met zich te versterken! Hun eigenaar spreekt geen loze woorden. De kern van Club is qualitatief zo sterk dat een speler als Schrijvers er wel zijn plaats heeft, maar geen aanspraak kan maken op een basisplaats. Zou Club zich dan toch verder aan het ontwikkelen zijn tot een club die een plaatsje heeft in Europa?
  • Noel De Bruyckere

    3 jaar geleden
    Amai Leuven wil ook een topploeg worden.volgend jaar 12 topploegen .dat wordt leuk.
  • Freddie HEREMANS

    3 jaar geleden
    Nooit een echte kans bij Club gehad, zeggen er velen. Ze dwalen. Door de mand gevallen na vele vele kansen, dat wel. Siebe raakte nog nauwelijks bij de selectie nadat hij in verschillende invalbeurten niet thuis gaf. Het is niet omdat je eens, EENS, een knappe goal maakte en een toffe jongen bent dat je verdient bij Club in het fanion elftal te staan. Overbodig geworden en dus weg. Topvoetbal is geen koffiekransje.