Komiek Najib Amhali kroop in het tv-programma 'De TV Kantine' in de huid van de Nederlandse kroonprinses Amalia. 'Undercover'-actrice Elise Schaap imiteerde koningin Máxima.
Volledig scherm
Komiek Najib Amhali kroop in het tv-programma 'De TV Kantine' in de huid van de Nederlandse kroonprinses Amalia. 'Undercover'-actrice Elise Schaap imiteerde koningin Máxima. © RTL

Ophef in Nederland over imitatie van kroonprinses Amalia: “Shame on you, dit gaat om een minderjarig meisje”

TVEr is in Nederland ophef ontstaan over ‘De TV Kantine’, een imitatieprogramma dat vergelijkbaar is met onze ‘Tegen De Sterren Op’. Donderdagavond kroop komiek Najib Amhali (49) daarin in de huid van de 17-jarige kroonprinses Amalia. En dat zorgde voor heel wat kritiek. “Een minderjarig meisje zo neerzetten, dat noemen ze pesten”, klinkt het op sociale media.

5 reacties

  • Tine Leut

    3 jaar geleden
    Er zijn er die het moeilijker hebben. Haar toekomst is alvast verzekerd en ze wordt zeker afgeschermd. Bijna 5.000 euro per dag krijgen terwijl er mensen op straat moeten slapen. Ligt iemand daar wakker van?
  • Eric Roeloffzen

    3 jaar geleden
    Beter en fatsoenlijker dan de echte familie.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Mij raakt het niet, maar dat heb ik wel meer met platvloerse humor. Maar goed, als dit is wat Nederland nog aan "komieken" te bieden heeft dan hoeft het voor mij ook niet. Dat Najib Ammehoela geen Toon Hermans is lijkt na dit fragmentje van amper 1 minuut wel duidelijk.
  • Mi Janssens

    3 jaar geleden
    Verschrikkelijk om een jong meisje zo aan te pakken! Hij moest zich schamen maar kent blijkbaar geen grenzen meer. Je bent mooi Amalia blijf jezelf!
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Een minderjarige die op het einde van het jaar 4300 euro per dag krijgt van de overheid.