Nederlands minister-president Mark Rutte, onafgebroken premier sinds 2010, komt per fiets toe op het Binnenhof in Den Haag.
Volledig scherm
Nederlands minister-president Mark Rutte, onafgebroken premier sinds 2010, komt per fiets toe op het Binnenhof in Den Haag. © EPA

De 'toeslagenaffaire': dit is waar de Nederlandse regering over gevallen is

Het doek is gevallen over de Nederlandse regering Rutte III. Premier Mark Rutte trekt straks naar koning Willem-Alexander om het ontslag van zijn kabinet aan te bieden. Aanleiding is de zogenoemde ‘toeslagenaffaire’.

20 reacties

  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    dat ze nu de gedupeerde maar eens eerlijk vergoeden en met interesten , want zelf hebben de heren altijd de zaak vooruit geduwd. de mensen van de belastingsdienst ontslaan , er zijn er genoeg die die job zullen willen doen nu.
  • Leonarda Van Opbroecke

    3 jaar geleden
    Als in België politici bij ongeregeldheden hun ontslag moesten geven dan hadden we er ineens een paar honderd minder te onderhouden.
  • Lucas De groot

    3 jaar geleden
    Hier blijven ze gewoon zitten en geven hun eigen opslag.
  • Geert Peeters

    3 jaar geleden
    @Jaak: " respectabele Staatsmannen van weleer"? Dat moet een grapje zijn.
  • peter destoop

    3 jaar geleden
    ontslag nemen is niet verantwoordelijkheid nemen. Zij die dit gedaan hebben moeten dit oplossen en dan vliegen ze buiten. Nu zijn ze gevlucht en voor hen is het probleem opgelost