BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

Vercauteren schrijft Lamkel Zé nog niet af: “Normaal speelt hij morgen met beloften, en dan zullen we zien”

AntwerpZondag staat er met AA Gent tegen Antwerp een mooie affiche op het programma. Voor Frank Vercauteren de eerste wedstrijd op de bank bij z’n nieuwe club. De Antwerp-coach blikt vooruit naar de confrontatie met Hein Vanhaezebrouck, en wil geen item maken van Didier Lamkel Zé ondanks zijn fratsen.

11 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Vercauteren ik had veel respect voor hem als voetballer en coach ...maar nu niet meer ! Hoe kunt ge zo iemand nog opstellen ??? Geen voorbeeld voor het voetbal en al zijn fratsen !!! Net als politiekers de coach en het bestuur sluiten bewust hun ogen eh ...karma voor hen ! Ik begrijp heel goed de fans !
  • Manu Van der velde

    3 jaar geleden
    Mijnheer Geens wanneer kan ik bij u eens langs komen om dan samen in uwe glazen bol te kijken dan kan ik mss de juiste nummers invullen van de lotto , want blijkbaar weet jij het allemaal al.
  • Geens Rik

    3 jaar geleden
    Antwerp gaat dit seizoen geen enkele prijs pakken en Europees er ook naast grijpen. Vercauteren en Antwerp gaan gewoon niet samen. Iedereen heeft toch gezien bij Anderlecht hoe hij daar onder Kompany heeft rondgelopen enkel voor de poen.
  • Johan Swinnen

    3 jaar geleden
    Goed voor de groepssfeer, wordt vervolgd
  • Andre Ehlinger

    3 jaar geleden
    Spelers willen Ze weg. Als hij speelt zal de ploeg volledig uiteenvallen. Wie dit niet ziet is blind.