Nicole en Hugo
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole en Hugo © BELGA

Nicole en Hugo over het afscheid van hun mamie: “We hebben er nooit op aangedrongen dat ze naar een zorgcentrum zou gaan, ze koos daar zelf voor”

ShowbizzHet nieuwe jaar had niet slechter kunnen beginnen voor Nicole en Hugo, want zeer recent hebben ze afscheid moeten nemen van Nicoles moeder Lucienne. Nicole (74) zelf is té aangeslagen door het verlies, Hugo (73) verwoordt haar en zijn verdriet in dit interview. “En zeggen dat ze binnen vier maanden 100 zou geworden zijn”, zegt hij over zijn schoonmoeder, die uiteindelijk aan corona overleed.

10 reacties

  • nikki groothuis

    3 jaar geleden
    Jullie zijn een voorbeeld voor heel veel mensen,zo een mooi koppel die na zoveel jaren nog steeds zo verliefd bij elkaar zijn.Ik ben ook al 30 jaar samen met mijn vrouw en hebben drie prachtige kinderen en nog steeds zijn we heel verliefd op elkaar.Gewoon genieten van de simpele dingen en veel lachen met elkaar. Heerlijk
  • Anne JACOBS

    3 jaar geleden
    Jullie zijn beiden zo'n lieverds, probeer er met de tijd een plaatsje aan te geven. Ik stuur jullie heel veel sterkte en liefde toe. Slaap zacht mammie.
  • bart polet

    3 jaar geleden
    Veel sterkte toegewenst bij het verlies van jullie Mamy. We leven met jullie mee. Warme groet
  • Jennifer Peeters

    3 jaar geleden
    Nicole, wees blij dat je je moeder zo lang bij je hebt mogen houden. Trek je daar aan op.
  • hedwig huygens

    3 jaar geleden
    Mijn medeleven Nicole en Hugo, wij ontmoetten mekaar vaak in de anonimiteit van Wemmel waar ik jullie en Nicoles ouders regelmatig als eenvoudige mensen zag.Qua gezondheid heb je de laatste tijd evenmin veel geluk gehad en kon je deze opdoffer best missen.Veel moed bij de verwerking van jullie verdriet