Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

CR7 versus Romelu, de twee strafste schutters van Italië lijnrecht tegenover elkaar: Ronaldo, de Braziliaan, velt zijn oordeel

Serie AZo veel heeft het niet gescheeld. Voor hetzelfde geld – ruim 70 miljoen euro – zwaaiden Romelu Lukaku en Cristiano Ronaldo theatraal om dezelfde bal in het gestreepte shirt van Juventus. Maar in plaats daarvan staan de twee strafste schutters dus zondagavond om 20u45 lijnrecht tegenover elkaar. Intussen legt die andere Ronaldo, voorganger van Lukaku bij Inter, de twee in de weegschaal. “Wat een sterke beer, die Lukaku.”

14 reacties

  • johan Mestdagh

    3 jaar geleden
    ronaldo is een seut...goeie voetballer da wel...mar der zijn veel betere...idem voor messi
  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Oke Lukaku is een goeie spits die kan scoren maar is nog mijlen ver van het niveau van ronaldo zelfs op zijn 35 jaar ! De Portugees is wereldklasse !
  • Toon Schouteden

    3 jaar geleden
    Voor degenen die iets van voetbal kennen: let wel dat CR een 7 en RL een 9 is. Een 9 is een spits die moet scoren, een 7 is een aanvallende middenvelder/flankaanvaller.
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Lukaku staat nu op het niveau zoals een drogba Henry rooney. Hij moet dit nu paar jaar volhouden om echt in die lijst te mogen blijven staan! Cr7 en Messi zijn voorlopig voor niemand haalbaar. Ibra komt het dichtste en dan nog is er een groot verschil! Actieve spelers he!
  • james Verlinden

    3 jaar geleden
    Als Lukaku de porgressie blijft maken zoals ie nu doet, gaan we nog mooie dingen zien. Het ging tijd worden.