De in onbruik geraakte Hengeouwse spoorlijn is nu een ravel die gebruikt wordt door wandelaars, fietsers en quadbestuurders.
Volledig scherm
De in onbruik geraakte Hengeouwse spoorlijn is nu een ravel die gebruikt wordt door wandelaars, fietsers en quadbestuurders. © Facebook Police Sylle et Dendre

Onbekenden spannen kabel aan verlaten spoorweg: quadrijder ernstig gewond

HENEGOUWEN - WAALS-BRABANTEen quadrijder is vandaag ernstig gewond geraakt toen hij tegen een kabel reed die tussen twee bomen was gespannen. Het incident gebeurde aan een in onbruik geraakte spoorlijn tussen de Henegouwse plaatsen ‘s-Gravenbrakel (Braine-le-Comte) en Edingen (Enghien). De betrokken gemeentes en politiezones roepen op tot waakzaamheid.

14 reacties

  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    Moordpoging, de dader is een zeer gestoord man. Hopelijk wordt hij snel opgepakt en zeker ook hard gestraft.
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    Hopelijk wordt de dader snel gevat...
  • Pedro Vanbesien

    3 jaar geleden
    Als men zo iemand wil straffen omdat hij rijdt daar waar hij niet mag op die manier dan is dat onvrijwillige doodslag. Niemand heeft het recht om zelf het recht in handen te nemen.
  • Frank Deridder

    3 jaar geleden
    Dit is een moordpoging GVL. Mensen hebben alle recht om van vogels/pimpelmezen te houden en dit staat er volledig los van
  • Gino Van Laetem

    3 jaar geleden
    Eén of ander gefrustreerde groene persoon die liever een mens vermoord dan dat er een pimpelmeesjes 100 meter zou moeten verhuizen. Quads zijn daar idd niet toegestaan maar moordpogingen nog veel minder.