Sint-Jozef in Kontich
Volledig scherm
Sint-Jozef in Kontich © De Roeck

Scholen in Kontich en Edegem sluiten minstens 1 week na besmettingen met Britse variant

Het coronavirus blijft de wereld in zijn greep houden. Verschillende landen scherpen de coronamaatregelen verder aan. In eigen land is er een uitbraak met de Britse variant vastgesteld in Houthulst. Daar zijn al meer dan 100 mensen besmet met de mogelijk besmettelijkere variant. Herlees hier alle ontwikkelingen over het coronavirus van zondag 17 januari.

61 reacties

  • Christel Camerier

    3 jaar geleden
    Wat gebeurt er met de mensen die nu verplicht in quarantaine zitten die ongewild een week loon moeten missen
  • Paul Van Oosterwijck

    3 jaar geleden
    Deze regering is héél streng voor wie zich aan de regels houdt, maar het opvolgingsbeleid trekt gewoon op niets ! Als blijkt dat besmettingen komen door niet naleven van "verplichtte" quarantaine, wie gaat die kosten allemaal betalen ? Juist : wij brave burgers ! Ik kots van zulk beleid en van al het egoïsme dat ik dikwijls lees ...
  • Ludo Vennebos

    3 jaar geleden
    Met dank aan alle reizigers
  • Kjell Van daele

    3 jaar geleden
    Na reis kinderen toch naar school laten gaan zonder test. Slim
  • Peter Van de Velde

    3 jaar geleden
    Wat een tumult over maatregelen, ze zijn een fraktie in het verloop van infekties. Waar niemand van wakker ligt is de zuinige, onfeilbare airconditionning gebruikt in ziekenhuizen, wzc, kantoren, bedrijven. Bewijs nodig? Neem 1wzc die nu nog geen besmetting heeft en geef élke kamer, ook de keuken, vergaderruimten, toiletten een individuele airco. Wie brengt dit naar hun met gaten gevulde verstand?