.
Volledig scherm
. © Instagram/Twitter Yulia Putintseva

Tennisster heeft opnieuw last van ongedierte op hotelkamer, minister beschuldigt haar ervan de muizen te voeren

Australian OpenDe Kazachse tennisster Yulia Putintseva (WTA-187) heeft op haar hotelkamer, waar ze verplicht in quarantaine zit, opnieuw het bezoek van een muis gekregen. Putintseva kreeg na haar eerste klacht over muizen een andere hotelkamer, maar ook daar ontsnapt ze niet aan het ongedierte. Intussen wordt Putintseva er door de minister van Noodsituaties van beschuldigd de muizen gevoerd te hebben.

18 reacties

  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Als er geen muizen zitten kunnen ze niet gevoederd worden
  • Ward Berden

    3 jaar geleden
    Dat hotel zal nog goed te doen hebben achteraf met al deze mooie reclame.
  • Jessica Krzosek

    3 jaar geleden
    Hoe kan het normaal zijn dat wij allemaal thuis moeten zitten in onze bubbel en die sporters/politiekers/rijken gaan maar telkens heen en weer reizen met gevolg tot klachten i.v.m. quarantaine! Als wij niet mogen werken en op ziekte-uitkeringen zitten zouden zij ook eens een verbod op sporten en zomaar reizen moeten krijgen! In deze tijden zie je hoe armen steeds armer worden en de rijken alleen maar rijker! Waar blijft de eerlijkheid?
  • Geert Vande Walle

    3 jaar geleden
    Huur een kat voor enkele dagen .
  • Tina Colpaert

    3 jaar geleden
    Dat komt gewoon omdat ze op de kamers moeten eten of iets in de vuilbak gooien! En blijf thuis dat sporten is voor niks en niemand nodig nu en zeker het heen en terug reizen!