AFP
Volledig scherm
© AFP

IN BEELD. Alle Amerikaanse staten in hoogste paraatheid in aanloop naar inauguratie Joe Biden

Alle 50 Amerikaanse staten en ook het District of Columbia (DC) staan op scherp in aanloop naar de inauguratie van president-elect Joe Biden. Troepen van de Nationale Garde zijn massaal aanwezig in Washington DC om een herhaling van de dodelijke rellen aan het Capitool te vermijden. Maar ook elders wordt de beveiliging opgeschroefd. 

11 reacties

  • Hans van Everbroeck

    3 jaar geleden
    ze zouden beter de troepen gaan inzetten aan de zuidelijke grens...de Biden-caravaan is onderweg
  • Dries De Preter

    3 jaar geleden
    In plaats van te onderzoeken of er al dan niet gefraudeerd werd met de verkiezingen, grepen de Big Tech bedrijven de macht. Trump werd gecensureerd op Twitter, Facebook en Instagram, en Parler werd door Amazon offline gezet. Google doet de rest: 'verkiezingsfraude' wordt gefilterd. Biden wordt een lame duck president: een puppet die moet doen wat Dorsey, Zuckerberg en vooral Bezos van hem eisen.
  • jozef van hoof

    3 jaar geleden
    Hopelijk komt er geen Kennedy scenario. Die door Trump-praat opgefokte republikeinen...
  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat het in de staten blijft bij enkele schermutselingen en ik hoop van harte dat 'gekleurde' wijken niet het doelwit worden van ... er moet maar een serieuse vonk aan een gefrustreerd lont zitten.
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Dankzij The Donald zijn de VS een bananenrepubliek en een derdewereldland geworden.Dat is de erfenis die hij en zijn Republikeinen nagelaten hebben na vier jaar regeren. Dat komt ervan als u extreemrechts omarmt. Zij hebben de duivel losgelaten.