Marianne Devriese met dochtertje Pippa. In Story vertelt de actrice openhartig over haar gezinsleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Marianne Devriese met dochtertje Pippa. In Story vertelt de actrice openhartig over haar gezinsleven. © Marianne Devriese

De jongste dochter van actrice Marianne Devriese heeft zeldzame aandoening: “We weten niet of Pippa ooit zelfstandig zal kunnen leven”

Showbizz2020 was ook voor acteurskoppel Marianne Devriese (40) en Steve Geerts (47) een hele uitdaging. Verbouwingen, de lockdown, werkloosheid en de extra zorg voor Pippa (5) – hun jongste dochter met een zeldzame ontwikkelingsstoornis – hakten er stevig in. “Als koppel zijn we er sterker uitgekomen, maar niet zonder slag of stoot”, aldus Marianne.

5 reacties

  • Ibn Marouf

    3 jaar geleden
    Hoeveel gevallen zijn er zo in ons land?
  • Sabine Ramon

    3 jaar geleden
    Heel mooi kindje met super mooie ogen ! T is een vechtertje !
  • zina riffia

    3 jaar geleden
    Hoop dat Pippa een sterke dame wordt later.
  • Annemie Aerts

    3 jaar geleden
    Zo'n enorme kracht in dit koppel! Echt knap en moedig om erover te spreken.
  • Luc Dillen

    3 jaar geleden
    Hopelijk komt het allemaal goed🥰
  1. Marianne Devriese laat zich al ander kapsel aanmeten voor nieuwe rol: “Ik vond de moord op ‘Evy’ wel érg drastisch”
    PREMIUM
    TV

    Marianne Devriese laat zich al ander kapsel aanmeten voor nieuwe rol: “Ik vond de moord op ‘Evy’ wel érg drastisch”

    Wat een onverwachte wending in ‘Familie’! Na bijna zes jaar moeten we afscheid nemen van Evy. Voorgoed, want ze is in koelen bloede vermoord door psychopate Marie. “Ik had het liever anders gezien”, zegt actrice Marianne Devriese (38) - die zich intussen al een andere coupe liet aanmeten voor een nieuwe rol - in Dag Allemaal, “maar de scenaristen hebben mij kunnen overtuigen van het nut van dit gruwelijke plot”.
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.