Anthony Fauci
Volledig scherm
Anthony Fauci © AFP

“Honderd miljoen vaccinaties in eerste 100 dagen Biden is mogelijk”

Het doel van Joe Biden om ervoor te zorgen dat er in zijn 100 eerste dagen als president 100 miljoen dosissen van de coronavaccins worden toegediend, is haalbaar. Dat heeft topimmunoloog Anthony Fauci gemeld. Die wordt ook de voornaamste raadgever van de nieuwe president in de strijd tegen het coronavirus.

5 reacties

  • Nancy De Cloedt

    3 jaar geleden
    Aja daar lukt het wel, zoals ik al zei, weer eerst besteld en betaald krijgt zijn levering .Wij krijgen de overschotten .De Croo en co er is geen reden om te feesten , wij niet is jullie ook niet.
  • eric reynebeau

    3 jaar geleden
    @ Demaeyer. UK vaccineert ook met Astra Zeneca dat onder gewone temperaturen kan toegediend worden geen - 70C zoals bij Pfizer. Hier is Astra Zeneca nog niet goedgekeurd door Europa. Een vaccin zoals dat van AZ maakt transport en vaccinatie veel simpeler.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Het zal wel lukken daar maar hier 11 000 000 vaccineren zal meer dan een jaar in beslag nemen
  • Rudo Van Leuven

    3 jaar geleden
    Terwijl hier in ons GROOT land de eerste minister bezig is met feestjes.
  • carlos demaeyer

    3 jaar geleden
    carlos demaeyer toch practig en wij hebben zelf jaren Pfizer laten genieten van belastingen en kijk wat in America kan ,dan Moderna ja leuk 3000 leveringen eerste week echt grappig ,die farma s,en waar blijven al die andere vaccins ? Ook stellen we vast in uk kan men zelfs in locale dorpskerken enz vaccin toedien in ons druk bevolkt Belgie is het weeral zogezegt om transport redenen niet mogelijk ,echt ?geen grap ?