Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Niet voor het grote geld, wel voor de ‘American dream’: waarom Losada naar DC United vertrekt

Jupiler Pro LeagueDe 0-3-nederlaag tegen Club Brugge was Hernan Losada’s laatste wapenfeit als trainer van Beerschot. De 38-jarige succescoach besloot om in te gaan op het aanbod dat de Amerikaans club DC United hem vorige week deed en vertrekt met onmiddellijke ingang. Niet de jackpot die Ivan Leko gaat opstrijken in China, wel een behoorlijke verbetering. “Elke coach met ambitie wil toch graag in de MLS aan de slag? Qua infrastructuur en organisatie is het ginder top.”

12 reacties

  • julien de kock

    3 jaar geleden
    Nogmaals bedankt voor de mooie dagen als speler en trainer en succes met de verdere carrière.voor beerschot misschien tijd voor een andere trainer met een andere opstelling.deze van losada was ondertussen wat voorbij gestreefd in onze ploeg en een andere taktiek is nodig en iets aan de verdediging van beerschot, want scoren is een punt maar de geïncasseerd goals ook. Regelmatig open gaten zoals nu weer tegen breughe.
  • armand van meerbeek

    3 jaar geleden
    Het grote geld is nu juist hetgene dat met de "American dream" bedoeld wordt toch?!
  • DIRK SPRANGERS

    3 jaar geleden
    Niet voor het geld ? Er mag al eens gelachen worden zeker !!
  • Guy Bevers

    3 jaar geleden
    Leko en Losada , coaches zonder ambitie.
  • Roger Rutjes

    3 jaar geleden
    Trainer met ambitie. Laat mij niet lachen. Enkel en alleen voor het geld. Of dat nu in België, China, Dubai of Amerika is speelt geen rol.