PN
Volledig scherm
© PN

Gefrustreerde Messi ziet hoe Barça Supercopa nog uit handen geeft en krijgt in 753ste match voor FC Barcelona eerste rood

SupercopaGeen eerste prijs(je) voor Ronald Koeman bij FC Barcelona. De finale van de Spaanse Supercup, sinds vorig jaar een ‘Final Four’, ging na verlengingen verloren tegen het verrassende Bilbao (3-2). De Basken hadden in de halve finale ook al Real Madrid gevloerd. Tot overmaat van ramp kreeg Messi in de slotminuut nog een rode kaart, zijn eerste in Barça-shirt.

6 reacties

  • Ivo Hulsmans

    3 jaar geleden
    Het is de fout van de Spaanse referees want het onnoemelijk directe en zware onbestrafte overtredingen tegen Messi is niet te tellen en dat is een aanfluiting en ongehoord en de Spaanse bond sluit de ogen .Ge moet sterk in uw schoenen staan om dat steeds te moeten ondergaan . Er zijn genoeg you tube filmpjes waar deze ,ik noem het aanslagen , worden getoond .Ben je vedet dan hoort zulks erbij precies en dat heeft niks met voetbal te maken .
  • DIRK SPRANGERS

    3 jaar geleden
    Begrijpelijk. Hoe veel stampen heeft de man al moeten incaseren,en heel dikwijls zonder gevolg !?
  • Dirk Hanssns

    3 jaar geleden
    Lachen gieren brullen... er is Messi nooit rood gegeven omdat de scheidsrechters nooit durven. Ze worden opt matje geroepen. Dus eindelijk eens een scheidsrechter met cojones...
  • nick verheyen

    3 jaar geleden
    Terecht rood, messi is al jaren een bij momenten gefrustreerde voetballer, is echt soms een venijnige speler, zoekt ook graag de confrontatie op, geef mij dan maar ronaldo, de echte GOAT, fenomenale drive om alles te winnen en leeft echt voor zijn sport.
  • Nouveau Belge

    3 jaar geleden
    Komt wel goed