Kompany ontgoocheld na het verlies vorige vrijdag in Eupen.
Volledig scherm
Kompany ontgoocheld na het verlies vorige vrijdag in Eupen. © BELGA

Kompany: “Tegen Charleroi gaan we niet veel kansen krijgen. Efficiëntie is een must”

RSC AnderlechtAnderlecht krijgt morgenavond een kans om de ontgoocheling van tegen Eupen weg te werken. Tegen Charleroi verwacht Vincent Kompany een gesloten match: “We gaan niet zo veel kansen krijgen als tegen Eupen.”

10 reacties

  • Frederik Janssens

    3 jaar geleden
    Idd Jenny, je hebt gelijk. Goeie ervaren spelers kan RSCA waarschijnlijk niet meer betalen nu nadat Kompany er een potje van gemaakt heeft en al hun goeie en ervaren spelers verkocht heeft ten voordele voor zijn proces. Die spelers hebben ze voor veel geld aangekocht en voor minder terug verkocht. Maar ik ben van mening dat zelfs een middelmatige ervaren speler nog beter is voor de ploeg dan de zoveelste jongere die nog veel te veel moet leren en nog niet genoeg met de druk kan omgaan.
  • jenny charels

    3 jaar geleden
    En waar gaan ze die ervaren spelers halen?. Ervaren spelers die ook nog eens GOED zijn , komen niet voor een habbekrats van maximum 1 miljoen. En al zeker niet als geweten is dat overroepen jongeren die eigenlijk nog helemaal niks bewezen hebben een oud contract hebben van meer. Wie komt er dan wel: vergane glorien die elders op de bank of in de tribune zitten; afdankertjes quoi.
  • Frederik Janssens

    3 jaar geleden
    Hij zegt het zelf :" We hebben niet de luxe om te teren op ervaring". Kompany heeft die veel te jonge spelers daar wel zelf gezet he met zijn proces. Hij is verantwoordelijk. Ik zeg proces onmiddellijk stoppen en weer een normale ploeg bouwen met ervaren spelers en een paar jongere en zo aanknopen met de successen van vroeger. Of dat met of zonder Kompany is moet het bestuur maar zelf beslissen.
  • Hans Dhulst

    3 jaar geleden
    Kompany is gewoon te snel T1 geworden bij topclub, al is het aanzien van Anderlecht de laatste jaren gekelderd. Maar wordt nog steeds bekeken met alle toeters en bellen. Had gewoon aan de zijlijn de stiel moeten leren van Franki of beginnen bij één van de kleinere brusselse clubs. En dan zijn reactie zijn zo zwak, als het niet goed is moet het gezegd worden en geen excuses, ze spelen bij Anderlecht en niet bij provenciaal clubje. Oja die rode kaart dit weekend was FELrood zonder uitvluchten
  • ronny wenselaers

    3 jaar geleden
    Het voetbal wordt niet sneller , de spelers trager.