Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Laszlo Vercauteren: de geest van Bölöni waart weer rond op de Bosuil

Jupiler Pro LeagueSafety first. De avontuurlijke 3-4-3 van Ivan Leko is een zakelijke 5-4-1 geworden. Een goal meer maken dan de tegenstander? Vooral een goal minder tegen krijgen. Balbezit? Het zal wel. Het voetbal onder Frank Vercauteren, dát wordt wennen voor de Antwerp-spelers.

5 reacties

  • jean pierre Tibermont

    3 jaar geleden
    RAFC profiteert enkel en alleen maar van de zwakte van onze competitie.
  • joseph Leysen

    3 jaar geleden
    Een bal tussen de palen en doelpunt. Gent 3 keer en geen doelpunt. De keuze snel gemaakt. Vergeet niet op 3 dagen training niet slecht. Dit was verdediging en de aanval zal snel volgen. Vercauteren heeft al veel bewezen. Komt goed.
  • Danny Callaert

    3 jaar geleden
    Proficiat voor Vercauteren en een geluk voor antwerp dat leko op tijd is vertrokken. De 1ste keer (om correct te zijn 2de keer) dit seizoen dat ze geen tegendoelpunt krijgen. Bij leko was je in het begin van de match al zeker dat ze er 2 gingen binnenkijken - dus antwerp moest al 3x scoren om te kunnen winnen.
  • Serge Musch

    3 jaar geleden
    TOP van Vercauteren. Leko speelde voor de neutrale toeschouwer, de RAFC supporter wil één ding en dat is winnen, op welke manier dan ook!!
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Enkel winst telt op dit moment. In de vijf volgende wedstrijden de drie punten proberen te pakken tegen op papier haalbare tegenstanders als Cercle, Oostende, Eupen, Waasland-Beveren en Beerschot en we staan met één been in PO-1. Of dat ook zo makkelijk zal worden als het lijkt is een andere zaak maar dat mag wat mij betreft gerust telkens met 1-0 gebeuren.