Dit is het beste Club Brugge van de voorbije tien jaar, stelt onze watcher.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit is het beste Club Brugge van de voorbije tien jaar, stelt onze watcher. © Photonews/HLN

Waarom dit het beste Club Brugge van de laatste 10 jaar is: “No Sweat No Glory? ’t Is tijd voor iets anders...”

Club BruggeMocht u het niet met ons eens zijn, dan horen we het wel – de kanalen zijn anno 2021 veelvuldig. Maar: dít is het beste Club van de laatste tien jaar. “Nooit was het talent zó talrijk aanwezig”, stelt onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. 

11 reacties

  • Erik Verret

    3 jaar geleden
    Als brugge een europeese finale speelt heb wel een heel sterke ploeg en kijk maar eens tegen wie toen zelfde voor nationaal elftal de finale tegen Duitsland 2x dacht ik moet dit België zien doen
  • eric de baene

    3 jaar geleden
    De beste club Brugge was in de tijd van Happel in de jaren 70' Nu komen ze nog niet aan hun enkels ! En dan nog in die tijd de 2/3 waren Belgen op het veld ...nu mss 2 of 3 nog spijtig genoeg en eigen jeugd krijg amper een kans nog helaas ...
  • Dirk Van der Weeën

    3 jaar geleden
    Jan Boden kijk eens naar andere, of uw ploeg,hebben die geen miskopen gedaan?
  • Freddie HEREMANS

    3 jaar geleden
    Er zijn inderdaad mislukte transfers bij Club geweest, Jan Boden. Maar we gaan de gelukte best niet opsommen, zeker? Of hoe, jaar na jaar, Club sterker wordt. Of hoeveel geld er is gewonnen met pientere transfers te doen. Gelukkig zijn niet 70 % van alle inkomende transfers kompleet weggegooid geld zoals bij RSCA, he man ?
  • Andre Ooms

    3 jaar geleden
    Geniet er van in Brugge en begin al iemand te zoeken die Vormer binnen enkele seizoenen kan vervangen. Vormer eruit en alles valt als een kaartenhuis omver. Zijn winnaarsmentaliteit, zijn vechtlust en ploegspel is de basis van club Brugge.