AP
Volledig scherm
© AP

Comeback in stijl voor Zlatan, die komst van andere goalgetter toejuicht: “Dan zijn we met twee om iedereen bang te maken”

Serie ANog steeds geen greintje verval. Na zeven weken blessureleed begon Zlatan Ibrahimovic (39) voor het eerst weer aan een wedstrijd. Negentig minuten later werd er maar over één man gesproken: King Zlatan. “Twee goals waren vandaag wel voldoende.” De statistieken ogen stilaan enig mooi. Bij Zlatan én bij AC Milan. En dan is er nog een andere goalgetter in aantocht. “Dan zijn we met twee om tegenstanders bang te maken.” 

0 reacties

  1. ‘Spookdoelpunt’ in Clásico blijft nazinderen: Spaanse bond deelt communicatie, Barça-voorzitter verwijst naar Anderlecht-Genk
    20

    ‘Spookdoel­punt’ in Clásico blijft nazinderen: Spaanse bond deelt communica­tie, Barça-voorzitter verwijst naar Anderlecht-Gen­k

    De controversiële fase met het mogelijke doelpunt van Lamine Yamal in Real Madrid-Barcelona krijgt een staartje. Barça-voorzitter Joan Laporta laat in een video weten dat zijn club “al het mogelijke zal doen” om te laten onderzoeken of de bal van Yamal achter de doellijn was. “Als dat het geval blijkt, zullen we vragen om de match te herspelen.” Laporta verwijst daarbij zelfs impliciet naar... penaltygate uit Anderlecht-Genk. Ondertussen gaf de Spaanse voetbalbond de communicatie vrij over de bewuste fase.
  2. “Kevin De Bruyne is de beste middenvelder ooit in de Premier League. Nu scoort hij ook zoals Van Persie”
    23

    “Kevin De Bruyne is de beste middenvel­der ooit in de Premier League. Nu scoort hij ook zoals Van Persie”

    Manchester City won op een zeer overtuigende manier van een zwak Brighton en doet nog volop mee in de strijd om de titel in de Premier League. Het staat op één punt van koploper Arsenal en heeft een wedstrijd minder gespeeld. De Bruyne (32) startte in de basis en opende de score even na het kwartier met een heerlijke kopbal. Een goal die veel lof oogstte, niet in het minst bij Sky Sports-analist en gewezen Engels international Jamie Redknapp. “Elke keer ik hem zie spelen, zit ik met open mond te kijken.”