Pascal Braeckman vertelt in Dag Allemaal over de gevolgen van de coronacrisis op z'n persoonlijke leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascal Braeckman vertelt in Dag Allemaal over de gevolgen van de coronacrisis op z'n persoonlijke leven. © Kristof Ghyselinck

Ook voor Pascal Braeckman zijn het zware tijden: “Als ik morgen 10 euro per uur meer vraag, heb ik geen werk meer”

Showbizz“In de maanden dat ik niet kon werken, vielen wij volledig terug op het inkomen van mijn vrouw”, zegt Pascal Braeckman (59). De coronacrisis zette Vlaanderens bekendste geluidsman, die we geregeld in ‘Reizen Waes’ in beeld zien, aan het denken. Een gesprek over zijn eigen bedrijfje, zijn maagverkleining, stotteren en de financiële pijnpunten van zijn beroep. “Mijn tarief is hetzelfde als dat van een gast die pas van school komt.”

10 reacties

  • Chris Engering

    3 jaar geleden
    Met alle respect: Ik denk dat de reacties hieronder van mensen in loondienst komen, een zelfstandige moet ongeveer 60€ per uur verdienen om al zijn vaste kosten te betalen en een minimum over te houden. Jammer dat dit het enige is wat blijft hangen, Pascal is een vd authentiekste, warmste en simpelste mensen die ik ken...
  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    Heel veel mensen verdienen niet meer dan 10 euro per uur. Voor hem is dit blijkbaar een peulschil.
  • Alex van Waes

    3 jaar geleden
    Beste Pascal, ik ben fan van jou. Respect voor wat je doet en de samenwerking met Tom Waes vind ik fantastisch en ik geniet er altijd van. Ik wens jou nog veel klankopdrachten toe. Succes!!!
  • Pieter De Ruyter

    3 jaar geleden
    Ik verdien ongeveer 10 euro netto, ik moet ook geen verdubbeling van mijn loon vragen. Wereldvreemde mense die cultuursector.
  • David Lievens

    3 jaar geleden
    €10 per uur meer, dat is op een normale werkdag €80 meer en op een week €400 erbij. Een beetje serieus blijven é. Er is niemand die zoiets kan vragen, doorgaans stijgt uw loon met een halve euro per uur ofzoiets. €2/uur is een riante loonsverhoging. Dus dit is nogal een belachelijk statement.