AFP
Volledig scherm
© AFP

Ook Pfizer en BioNTech zullen inzage geven in hun Europees contract

Na CureVac zullen ook Pfizer en BioNTech, die samen het eerste goedgekeurde coronavaccin produceerden, inzage geven in hun aankoopovereenkomst met de Europese Commissie. Dat heeft commissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides dinsdag gezegd tijdens een debat in het Europees Parlement.

4 reacties

  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    En gaan ze het gefoefel ook bekend maken en de lijst van hun aandeelhouders?Dan kunnen we zelf een oordeel vellen over onze regering en de EU.
  • pipo de clown

    3 jaar geleden
    Om de akkoorden tussen deze bedrijven te weten moeten ze enkel even met Bill Gates telefoneren want die heeft bij beide bedrijven een grote vinger in de pap volgens zijn eigen website.
  • Marc Van der Vloedt

    3 jaar geleden
    ...en de foto's van de "beleggingsportefeuille" (die normaal gezien elk kwartaal genomen worden) van de kaderleden.(inclusief toegestopte opties) Kwestie om handel met voorkennis volledig uit te sluiten en een gezonde CAO te kunnen geven aan al die hard werkende personeelsleden !
  • Jan Vermeulen

    3 jaar geleden
    Waar blijft die goedkeuring voor Astra Zeneca? Waarom nog treuzelen, elke dag vroeger is een dag gewonnen. Natuurlijk gaan ze die goedkeuren. Zijn ondertussen al miljoenen van gebruikt in verschillene landen.Hoeveel verschil in doden zou dat niet zijn , 1dag vroeger gezien over gans Europa ?