Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vaccinaties in Vlaamse ziekenhuizen uitgesteld omdat Pfizer geen leveringszekerheid biedt

De vaccinaties van personeel van Vlaamse ziekenhuizen worden voorlopig uitgesteld door de overheid. Dat is vernomen van Margot Cloet, topvrouw van Zorgnet-Icuro. Vaccinproducent Pfizer kan geen zekerheid bieden voor het aanleveren van de nodige vaccins in de komende weken.

66 reacties

  • ria verheyen

    3 jaar geleden
    Totaal geen respect voor de mensen die wel mogen werken in de zorg maar nu weer moeten wachten op de vaccinatie door het geklungel van onze politici.Blijf nog maar wat vergaderen in plaats van het juiste te doen nl:Het land op een deftige manier regeren en zorgen dat iedereen zo snel mogelijk gevaccineerd geraakt.
  • Hugo vanderoosbeek

    3 jaar geleden
    Dit is duidelijk georganiseerde schaarste door Pfizer zelf, met als enige bedoeling de prijs op te drijven. Er is immers nergens sprake van een contract. De politici staan machteloos, maar zijn wel verantwoordelijk voor de situatie.
  • j hendrickx

    3 jaar geleden
    Is een Belgisch probleem geen Pfizer probleem Belgie het land van de incompétente politiek
  • Walter De Vuyst

    3 jaar geleden
    Ja , Pfizer is een Amerikaans privébedrijf en daar gaat het allemaal wat traaaaager .
  • Claude Tanghe

    3 jaar geleden
    Minder praten en meer doen zou veel beter zijn voor onze top ministers . Dat ze ens zeggen wanneer ze onze vaccins hebben besteld . Wie laatst besteld krijg ook maar de restjes meer .