Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen. "We moeten toch de ambitie hebben om hier uit te geraken?"
Volledig scherm
PREMIUM
Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen. "We moeten toch de ambitie hebben om hier uit te geraken?"

Horeca Vlaanderen wil cafés en restaurants op 1 maart heropenen: “Het woord ‘perspectief’, ik ben dat zó beu”

1 maart. Dan wil Matthias De Caluwe het bordje in de horeca weer van 'gesloten' naar 'open' draaien. Met kleine stapjes - enkel een gezinsbubbel met één knuffelcontact aan tafel en extra aandacht voor de luchtkwaliteit - moet dat mogelijk zijn volgens de CEO van Horeca Vlaanderen. "We moeten toch de ambitie hebben om hier uit te geraken? Desnoods door er nog eerst enkele weken 'den blok' op te leggen om de curve plat te slaan."

247 reacties

  • A Deleeuw

    3 jaar geleden
    3 weken de maatschappij sluiten om daarna op café te mogen met uw eigen gezin waar ge al maanden mee opgesloten zit. Yo vriend. Hoe graag ik ook terug op café wil, op die manier hoeft een heropening voor mij niet ze.
  • Rudy Hendrickx

    3 jaar geleden
    Vivaldi gaat goed. Proficiat aan iedereen die het zag zitte om met 7 afgestrafte partijen toch een regering te vormen.
  • Debbie De Bruyn

    3 jaar geleden
    Ik mag in hetzelfde bed slapen met mijn man. Maar samen iets gaan drinken mag niet. Belachelijk.
  • lars vandenberge

    3 jaar geleden
    Wil je perspectief: 1 maart 2022 Ze zien zelf toch ook hoe fantastisch het gaat ivm corona of leven ze in een alternatieve werkelijkheid?
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    restaurants die openen niks van subsidies, en met terugwerkende kracht, die denken blijkbaar dat ze onmisbaar zijn, de enigen die onmisbaar zijn zijn het personeel van ziekenhuizen en woonzorgcentra, en de bakker de beenhouwer maar kappers en restaurants zijn luxe ook in oorlogstijd is dit zo, en dit is oorlogstijd.