AFP
Volledig scherm
© AFP

Flater kostte België tijdelijk 2,5 miljoen coronavaccins

Door een vergeten handtekening liep België even 2,5 miljoen vaccins van BioNTech/Pfizer mis. Dat schrijft Knack. Die zijn intussen gerecupereerd, maar de kwestie is kwalijk voor het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG).

160 reacties

  • Edmond Dillien

    3 jaar geleden
    Is dit weer de zoveelste politieke leugen of zullen we ze eens geloven op hun woord? Neen, ik denk het niet zoveel krediet heeft de Belgische politiek niet meer en al zeker niet als ze zeggen dat ze het rechtgezet hebben, in ieder geval in een privaat instelling zijn er C4's geschreven voor minder zware fouten maar politici aan de top genieten altijd van de een of andere onschendbaarheid waardoor het geklungel rustig zijn gangetje kan blijven gaan, geruststellend, he.
  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    Belgie flatert niet, het is minister F Vandenbroucke die flatert. Moest dat iemand van NV-A zijn dan stonden ze te roepen op het ontslag van de minister.
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    elke week palaveren in het parlement over de politieke verantwoordelijkheid van een staatssecretaris die al meer dan 2 jaar geen staatssecretaris meer is; maar over de politieke verantwoordelijkheid van een minister in functie (Frank Vandenbroecke) wordt niet gesproken. Wel hij is politiek verantwoordelijk voor deze flater. Hij zou best de eer aan zichzelf houden en ontslag nemen
  • luc van pelt

    3 jaar geleden
    En dat blijft allemaal maar ongestraft en zonder sancties aanmodderen en op naar de volgende blunder om in het grote blunderboek te zetten .
  • Gerard Teeuws

    3 jaar geleden
    Voor minder is er al een C4 gegeven. Hier is dat een inschattingsfout. Rekening komt in 2024.