ANP
Volledig scherm
© ANP

Komende twee weken dan toch (beperktere) vaccinaties in dertien grootste ziekenhuizen

Het personeel op de spoedafdelingen en intensieve zorgen van de dertien HUB-ziekenhuizen zal dan toch in de komende twee weken gevaccineerd worden. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) gezegd in VTM NIEUWS. Gisteren werd de pas opgestarte vaccinatie van ziekenhuispersoneel nog stopgezet omdat fabrikant Pfizer minder vaccins kan leveren dan voorzien.

14 reacties

  • Chris Vernelen

    3 jaar geleden
    Spuit eerst die contact beroepen eens in ,dat die mensen terug kunnen open doen .
  • Eric Grosemans

    3 jaar geleden
    Wilfried Vanden Berg, dat kunnen ze ook alleen maar doen als ze niet overspoeld worden door coronagevallen. Daarom dat voorrang gegeven wordt aan bejaarden die kwetsbaarder zijn.
  • FERNAND VAN DER SCHUEREN

    3 jaar geleden
    Dat komt er van als je op tv toont dat je 6 vaccinaties uit een flesje kan halen in plaats van 5. Dus zijn er meer mensen ingeënt geweest. Dus nu gaat Phizer flesjes maken waar je werkelijk maar 5 dosissen kan halen. Waarom moesten ze dat zo nodig met grote poeha vernoemen op tv, denk je dat de pharma reuzen dat ook niet zien. Alles draait om geld.
  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    Die mensen die dan een jaar in de frontlinie stonden worden achteruit geschoven voor die van 80 en 90 jaar. Ongelooflijk. Het zijn die mensen van de ziekenhuizen, en van de medische diensten die levens moesten trachten te redden. die de pijn en de misserie van heel dichtbij hebben gezien, gevoeld en ondervonden, zowel mentaal en fysisch . Dit is onaanvaardbaar.
  • mutley dastardly

    3 jaar geleden
    Ik stel voor om Pfizer grondig door te lichten in elke EU-lidstaat!