Joe Biden
Volledig scherm
Joe Biden © AP

Dit voorspelt topeconoom voor ambtstermijn Joe Biden: “Geweld, opstanden en cyberaanvallen”

De Amerikaanse topeconoom Nouriel Roubini vergaarde wereldfaam door de kredietcrisis te voorspellen. In de zomer van 2020 voorzag hij dat Donald Trump de verkiezingen zou verliezen én zijn aanhangers zou ophitsen om in het verweer te komen tegen de uitslag. Beide voorspellingen zijn eveneens uitgekomen. Nu laat Roubini in het invloedrijke weekblad Der Spiegel zijn licht schijnen over de ambtstermijn van Joe Biden. Wat mogen we verwachten?

40 reacties

  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Lijkt mij allemaal heel plausibel maar natuurlijk kan Biden dit alles anticiperen door bv een strengere wapenwet in te voeren en binnenlands terrorisme zwaarder te bestraffen
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Slechter dan Trump kan Biden het gewoon niet doen, deze president zal misschien niet alles kunnen oplossen maar hij neemt tenminste al belangrijke maatregelen.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    De mannen zien alles al zwart in laat ook eens de vrouwen aan t woord aub Biden is nog maar ingezworen en jullie beginnen al met doemscenario’s te bedenken Biden is een diplomaat die weet met wat hij bezig is en wat er hem te wachten staat met een sterke vice president aan z’n zijde gaat bij er komen maar er zal tijd over gaan en vrouwen denken en redeneren anders dan mannen
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Zijn casino's en hotels zijn in totaal zes keer failliet gegaan, André Van Laethem. Wel een slechte bedrijfsleider dus. Als president bleef hij de belangen van zijn zaken behartigen, wat legaal verboden is. Hij was nog niet zo lang president en stond toen nog op goede voet met de Chinezen toen China plotsklaps 38 trademarks van Trump goed keurde, nadat deze jarenlang onderworpen waren aan rechtszaken.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    China en de VS leken onder Trump steeds meer op elkaar. Multimiljardairs, een stinkend rijke elite, een hardwerkend plebs dat nauwelijks rond komt en politiediensten die uitgerust zijn als een aanvalsleger om op te treden tegen de eigen burgers. Het is Trump alleen net niet gelukt om de éénpartijstaat te forceren.