Steven Defour (r.) en Nicolas Raskin (Standard) gaan in duel.
Volledig scherm
Steven Defour (r.) en Nicolas Raskin (Standard) gaan in duel. © BELGA

Steven Defour (KVM) na zware nederlaag tegen Standard: “Hopen dat het seizoen zo snel mogelijk gedaan is”

voetbal 1APijnlijke en onverwachte nederlaag voor KV Mechelen. 0-4, thuis tegen Standard. “Er zat geen schwung in ons spel”, reageerde Steven Defour (32). 

5 reacties

  • Jan Van Rompaey

    3 jaar geleden
    Wordt KV een vogel voor de kat ? Ik vrees ervoor.
  • Bilal Bruggen

    3 jaar geleden
    Sterk Standard dat met Leye een trainer heeft die wel de juiste keuzes maakt. Tactisch, speltechnisch en mbt opstelling. Een verademing. Nu bevestigen en we doen weer mee in de top 4.
  • moons fons

    3 jaar geleden
    Defour moet God danken dat KV hem nog een contract heeft gegeven en zwijgen. Nul, komma nul meerwaarde als hij al niet gekwetst is ! Kompany Nr 2 !
  • frankie bressinck

    3 jaar geleden
    Nooit voor mogelijk gehouden! Zou dat nu komen omdat Oulare en Avenatti in de B-kern zitten? Het is vrijwel dezelfde ploeg als tegen Moeskroen en STVV! Die nieuwe spits Klauss werkt wel hard maar scoort toch ook niet. En ook die beperkte verdedigers, Jans, Bokadi, Dusenne en Gavory houden nu 2 weken na elkaar de nul! Ongelofelijk!
  • Laurens Laurens

    3 jaar geleden
    Efficiënt Standard dat eindelijk nog eens met overtuiging won. 2 weken afgeschreven, nu doen we opnieuw volop mee voor PO1. De Standard-haters zullen het niet graag zien gebeuren, maar met Standard heb je nooit gedaan. Nooit.