AP
Volledig scherm
© AP

Biden zegt dat hij “erg genereuze brief” kreeg van Trump

Joe Biden brengt vandaag zijn eerste dag in het Witte Huis door als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Daar wachtte hem in het Oval Office een brief van zijn voorganger Donald Trump. Hoewel die brak met de traditie en niet naar Bidens inauguratie kwam of zijn opvolger ontving in het Witte Huis, hield hij zich wel aan de traditie om hem een brief na te laten.

14 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    3 jaar geleden
    Trump zijn brief was genereus, hij bevatte een waardebon voor een gratis overnachting in de Trumptower. Zo kan hij stoefen dat zelfs de nieuwe president klant van hem is.
  • Tina Colpaert

    3 jaar geleden
    Haha Trump heeft ofwel de brief laten opstellen of hij doet het met iets in zn achterhoofd want uit liefdadigheid of respect zal het wel niet zijn!
  • Carlo Verstappen

    3 jaar geleden
    Als de brief genereus was, heeft hij hem zelf niet opgesteld.
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    Als de vos de passie preekt ,boer pas op uw ganzen ,meer dan ooit van toepassing !
  • karin verwimp

    3 jaar geleden
    Verbaasd me niet. Er hangt hem een impeachment boven het hoofd dat als gevolg kan hebben dat hem alle kansen om ooit opnieuw voor de ambt van president op te komen, kan ontnemen. Een narcist handelt enkel uit eigenbelang maar is daarom geen dommerik. Vaak zijn ze juist heel geslepen, ook in het om hun duimpke winden van anderen.