Matchwinnaar of niet: nieuw spandoek toont aan dat het wellicht nooit meer goed komt tussen Antwerp-fans en Lamkel Zé

AntwerpHoewel hij gisteren bij zijn terugkeer in de eerste ploeg meteen de winning-goal maakte, hebben nog niet alle supporters van Antwerp Didier Lamkel Zé al opnieuw in de armen gesloten. Dat bleek vanochtend toen enkele jongens van de harde kern aan de Bosuil een spandoek hingen dat niets aan de verbeelding over liet.

36 reacties

  • JOHAN DESECK

    3 jaar geleden
    Lz zo snel mogelijk afvoeren. Anders haalt Antwerp nooit de final 4 of gaan wij de mening van de de helft van het team afvoeren met de op voorhand gekende gevolgen. Succes Antwerp FC
  • Mathieu Vangerven

    3 jaar geleden
    Hij maakt inderdaad de winnende goal maar hij krijgt er ook weer een gele kaart bij door zijn gedrag Niets discipline heeft deze man.
  • Luc van Geel

    3 jaar geleden
    Als er geld genoeg is bij Antwerp om Vercauteren te gaan kopen in Rusland moeten ze daar niet gaan zagen over LZ hé. Of je stelt hem op en 'pas dan' kan je hem verkopen , of je stelt hem niet op en doe je hem onmiddellijk weg. Punt. En daar ga zo een spandoekse van enkele slimme niet veel aan veranderen, en mag verder de rekening van politie ook naar Antwerp gestuurd worden.
  • kim Scheerlinck-Van Rossen

    3 jaar geleden
    Goed gezien van de RAFC. Tegen de tijd dat er terug supporters binnen mogen is LZ al verkocht. Punten en geld binnen... iedereen blij. Topper nochtans maar zo een ego 🤦‍♂️
  • Chris Vleugels

    3 jaar geleden
    Inderdaad volgens mij heeft het te maken met een nakende transfer(som). Geld dus! Ik versta wel niet waarom Franky hierin meegaat of is het "Uit wiens hand men eet, diens woord men spreekt!" ?