Schild & Vrienden-boegbeeld Dries Van Langenhove.
Volledig scherm
Schild & Vrienden-boegbeeld Dries Van Langenhove. © BELGA

Van Langenhove vraagt aan Telegram-volgers om proceskosten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) roept zijn volgers op Telegram op om proceskosten in de zaak Schild en Vrienden te helpen financieren. Het parket van Oost-Vlaanderen diende een verzoek in om de parlementaire onschendbaarheid van het Kamerlid op te heffen. “Ik heb echter niets te verbergen. Er staat niets strafbaars in het dossier”, klinkt het in een reactie.

104 reacties

  • Christian Mommaerts

    3 jaar geleden
    Door wie,hoe en waar werd die vent zijn haar geknipt en bijgewerkt,staan die negasionisten boven de Corona maatregelen?
  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Politiek Proces !
  • De Roos Stefan

    3 jaar geleden
    Met het loon van een parlementariër zou je toch je eigen boontjes moeten kunnen doppen, toch ?! Veel mensen eigen uit zijn kiespubliek verdienen substantieel minder. Weinig respectvol dus om daar nu nog extra centjes te gaan ronselen. Maar ach, eigenlijk trekt hij daarmee niet meer dan de lijn van zijn eigen zielige filmpjes en memes door. Hij bevestigt hiermee wel wat hij is: een schaamteloze opportunist en een een schandvlek op zijn eigen generatie.
  • Bernadette Vette

    3 jaar geleden
    Ik koop nog liever zonnepanelen dan die te steunen!
  • Staf Van Looy

    3 jaar geleden
    Ik leg bij Hoop zo ook de politieke afrekeningen en politieke discriminatie te zien verdwijnen Doe zo voort dries goe bezig