Direct naar artikelinhoud
Lockdown

Jonagoldman heeft spijt van scheldpartij: ‘Dat filmpje verwoest mijn leven’

De video van het incident ging afgelopen weekend viraal.Beeld rv

De man die in het Aldi-filiaal van Veurne het personeel uitschold omdat er geen jonagoldappelen meer beschikbaar waren, heeft in Het Nieuwsblad spijt betuigd. ‘Het filmpje, dat heel België rondging, verwoest mijn leven.’

De beelden van het incident werden afgelopen weekend gretig gedeeld op sociale media. De man vond het niet kunnen dat er geen jonagoldappelen meer beschikbaar waren, sloeg aan het schelden tegen het personeel en veroorzaakte heel wat oproer. Een andere klant filmde alles met een smartphone.

Dat bleef niet zonder gevolgen voor de man en zijn vrouw, zo zegt hij in de krant. “Onze dochter, zoon en schoonkinderen willen me niet meer zien. Ik heb door die video ruzie met de helft van mijn familie. Ze verwijten me dat ik een zot ben. Ik zou hen zo graag uitleggen waarom ik riep.”

Excuses

De man, die anoniem wenst te blijven, zegt spijt te hebben van de feiten. “Natuurlijk heb ik er spijt van dat ik die medewerkster een dikke teef heb genoemd. Ik heb dat in een colère gezegd, ik mocht dat echt niet hebben gedaan. Dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ik ga daarvoor mijn excuses aanbieden in de winkel.”

“Maar dat maakt me geen moordenaar”, gaat de man verder. “Had die medewerkster mij bovendien gewoon vriendelijk gezegd waar de braadboter stond in de plaats van mij af te snauwen, was dit niet gebeurd. En als de jonagoldappelen aangevuld waren natuurlijk ook niet.”

Eerder deze week raakte bekend dat de man bij de politie een klacht heeft ingediend wegens schending van de privacy. Hij vond het niet kunnen dat hij stiekem gefilmd werd en de beelden zonder zijn medeweten op het internet werden gegooid.

Video wordt geladen...