Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal vraagt zich af wanneer ‘Théo’ weer opstaat: “Dit Genk kan niet concurreren met Club zonder een goeie Bongonda”

Jupiler Pro LeagueRacing Genk speelde opnieuw meer dan zeventig minuten met een mannetje minder. En nóg had het kunnen winnen. Bongonda miste een penalty. Genk speelt zondag op Club zijn laatste titeltroeven uit. AA Gent blijft ontgoochelen.

10 reacties

  • Roger Van Houdt

    3 jaar geleden
    VDB kan het niet, laat Olivieri het seizoen afmaken, dan hebben wij misschien nog een kans om de laatste 4 te halen.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Veel kritiek op Genk maar bekijk nu toch eens de wedstrijd na 12 minuten met 10 man en Gent kon nog niet winnen, Genk moest naar een 4/4/1 en de één moet dan heel veel vuile meter maken en eerlijk dat kan Onuachu niet. Het probleem zit hem bij de verdediging ze kunnen nooit de nul houden en een speler als Kouassi speelt een reuze wedstrijd tegen Kortrijk en verdwijnt dan gewoon naar de bank Brom heeft de spelers maar kan hij ze plaatsen dat is de vraag.
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    Volledig akkoord met Tim Mulleners. Velen zijn hem al voorafgegaan en velen zullen nog volgen. En als ze dan hun transfertje krijgen komen ze binnen de 2 jaren terug ..
  • Dany Elen

    3 jaar geleden
    We zullen zondag zien of de “chef voetbal” het bij het rechte eind heeft!
  • mundone Francisca

    3 jaar geleden
    De trainer met zijn hele staf hebben ook flink geblunderd want de wissel met onuoachu was niet nodig geweest.Hij is de enige die een bal kan bijhouden en goed koppen.