Marisa Papen aan en in de voormalige moskee Hagia Sofia in Istanboel.
Volledig scherm
Marisa Papen aan en in de voormalige moskee Hagia Sofia in Istanboel. © RV Jesse Walker

Naaktmodel Marisa Papen die Turkije shockeerde met foto’s in moskee biedt excuses aan

Het Limburgse model Marisa Papen, die in Turkije tot zeven jaar cel riskeert nadat ze zich naakt liet fotograferen in een moskee, biedt haar excuses aan. Dat schrijven Turkse media. Ze verwijzen daarbij naar een statement op de website van het model. “Ik hoop dat ik niemand pijn doe en als ik dat doe, bied ik mijn excuses aan”, zegt Marisa Papen daar.

10 reacties

  • Dieter Vandaele

    3 jaar geleden
    Ik vind het wel mooi, ze mag er zijn. Het is een vorm van kunst. Moet kunnen!
  • rudi swinnen

    3 jaar geleden
    Als je aandacht wilde door te gaan provoceren , dan heb je die nu echt wel . Ik hoop dat je 5 jaar effectief met je ( bloot ) gat op de blaren moet gaan zitten . Dee drang om te provoceren zal zo wel over gaan .
  • eric meers

    3 jaar geleden
    Zware straf is hier op zijn plaats , ik zie niet in waarom het ok zou moeten zijn als je als vrouw met een mooi figuur openbaar poedelnaakt rondloopt , maar als je als oude man niet met je blote piemel in het openbaar mag gaan paraderen . Het is in beide gevallen een zedenmisdrijf en daar staat een straf op en ieder land beslist zelf hoe zwaar die straf moet zijn
  • Marc Vinck

    3 jaar geleden
    Zoveel heisa rond wat bloot (ze mag trouwens gezien worden). Zij maakt gewoon een statement.
  • Tamzin Andersen

    3 jaar geleden
    Als er zoveel heibel niet rond gemaakt was, hadden die foto’s geen enkel effect gehad op wie of wat dan ook en was iedereen het al lang vergeten. Zo belangrijk of interessant is het niet.