Laura Robson tijdens haar actieve jaren/Robson nu.
Volledig scherm
Laura Robson tijdens haar actieve jaren/Robson nu. © Reuters/Instagram Laura Robson

Als supertalent maakte ze ‘einde’ aan carrière van Kim Clijsters, nu krijgt ze “krukken als cadeau”: de tragische teloorgang van Laura Robson (27)

Tennis‘Kim Clijsters eindigt carrière tegen meisje van 18', kopte Het Laatste Nieuws op 30 augustus 2012. Dat meisje heette Laura Robson. Met twee keer 7-6 klopte zij Clijsters op de US Open in wat toen de laatste match uit de Limburgse haar carrière zou zijn. Tienersensatie, supertalent. Er werd Robson een grote carrière voorspeld. Het draaide echter anders uit voor de intussen 27-jarige Britse.

6 reacties

  • Ludo Van der Auwera

    3 jaar geleden
    De verhouding Henin/Clijsters vinden op dit ogenblik ook terug in de verhouding Van Der Poel/Van Aert, met alle respect voor deze vier mensen.
  • gustaaf carpels

    3 jaar geleden
    Er bestaat ook geluk in het leven van gewone mensen Hoor. Nu eerst genezen en dan een nieuwe start veel geluk en liefde
  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Er is maar 1 die nummer 1 mag zijn en dat is Henin zie haar palmares, Clijsters ook goed geweest, ze moest niet meer opnieuw begonnen zijn maar ja aandacht en geld spelen een grote rol in haar leven, jammer.
  • jean pierre leemans

    3 jaar geleden
    Proficiat Laura Robson,ge hebt bewezen,dat ge een top tennister was. De wil en de wilskracht was aanwezig. De mentaliteit ook. Spijtig stond je lichaam,niet aan je zijde . Waarschijnlijk minder goede genen medegekregen van moeder natuur. Ik wens je het allerbeste toe, geluk,voorspoed en welvaart. Een toffeman,waarmede je een mooi gezond gelukkig gezin kunt vormen. Beterschap toegewenst
  • mark germanus

    3 jaar geleden
    Ik wens haar veel geluk en lang pijnloos leven.