Bernie Sanders voor het Antwerpse stadhuis via de online tool. © Google 

Ingeduffelde Bernie Sanders duikt ook in Antwerpen overal op

Antwerpen -

De Amerikaanse senator Bernie Sanders is een internetfenomeen. Een foto waarop hij ingeduffeld de eedaflegging van de nieuwe president Joe Biden bijwoont, gaat viraal. Dankzij een hilarische app kan je de politicus nu op elke foto plakken. Zo lijkt hij ook in Antwerpen overal op te duiken.

Onderuitgezakt op een klapstoeltje, met een dikke jas en opvallende wanten aan. De grappige foto van de 79-jarige Democratische senator tijdens de eedaflegging van Biden trok de aandacht van het internet. Op sociale media doken meteen allerlei parodieën op.

De originele foto. Op de tribune werd veel plaats gelaten tussen de gasten door de coronamaatregelen. ©  AFP

De voormalige presidentskandidaat reageert zelf droogjes op de reuring: “In Vermont (zijn thuisstaat, red.) weten we wat koude is en houden we ons niet bezig met de mode. We willen het gewoon warm hebben en dat is waar ik voor koos.”

Dankzij een online tool van de Amerikaanse programmeur Nick Sawhney kan je Bernie Sanders met zijn wollige wanten overal neerzetten. Zo zagen we hem al opduiken op de Grote Markt, het Koningin Astridplein en de Ossenmarkt.

Test het zelf via bernie-sits.herokuapp.com.

Voor het Centraal Station. ©  Google

Bernie Sanders op de Ossenmarkt. ©  Google

(bvb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER