BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
0
SK Beveren BEV

Anderlecht geraakt niet voorbij doelman Jackers en lijdt duur puntenverlies tegen Waasland-Beveren

Belgisch voetbalAnderlecht liet het na een vervolg te breien aan de goeie prestatie tegen Charleroi. In eigen huis kon het geen afstand nemen van Waasland-Beveren: 0-0. Paars-wit versierde wel kansen, maar doelman Jackers stond meer dan eens pal. Al de negende draw voor RSCA dit seizoen. 

33 reacties

  • Raph Janssens

    3 jaar geleden
    Wat zien ze toch in Amuzu die jongen kan het niet ik snap dat niet
  • Hendrik Peetersen

    3 jaar geleden
    Hoeveel landstitels heeft Anderlecht aan de scheidsrechters te danken ? Nu dat de meeste correct fluiten Strijden ze om de Rode Lantaarn.
  • peter De Rycke

    3 jaar geleden
    Vraag mij af als dit nodig is, 4 scheidsrechters op het plein en3 in het busje en niemand van die 7 ziet dat het een strafschop is en daarvoor dan nog dik betaald worden.
  • michel van dam

    3 jaar geleden
    Misschien eens terug beginnen in de 2e klas, als je van de laagst genoteerde niets eens kan winnen, en dat nog op je eigen veld zou ik mij schamen als trainer, en gelijk de handdoek gooien!
  • Pol Dhaenens

    3 jaar geleden
    Begrijp niet waarom de VAR niet tussenkomt bij handspel van Frey. Dat is trouwens niet de eerste keer. Ze focussen zich nu blijkbaar op de keepers die paar cm voor hun doellijn staan bij strafschoppen. Verder niet te doen hoeveel kansen de nek worden omwrongen. Bye bye play off 1.