De Italiaanse actrice Asia Argento. (21/01/2021)
Volledig scherm
De Italiaanse actrice Asia Argento. (21/01/2021) © BSR Agency

Asia Argento beschuldigt regisseur ‘The Fast and the Furious’ van seksueel misbruik

De Italiaanse actrice Asia Argento, een boegbeeld van de #metoo-beweging, heeft de Amerikaanse regisseur Rob Cohen, onder meer bekend van de eerste "The Fast and the Furious"-film, ervan beschuldigd haar seksueel misbruikt te hebben. Dat zegt de actrice in een interview met de Italiaanse krant Corriere della Sera.

10 reacties

  • wim CLAES

    3 jaar geleden
    Das de truc, als je iets doet geen bewijs achterlaten. omdat men hier over Trump begint; geen enkele machine is onderzocht.geen enkele.en dan nog de FBI en cia die samenspannen met justitie.een fraudezaak van 3 jaar ervoor wordt onmiddellijk onderzocht doch het hunter Biden onderzoek kwam pas 3 dagen na a de verkiezingen aan het licht en was nog maar enkele maand begonnen,hoewel de aangifte gebeurde in december 19.
  • Ariane Delasorte

    3 jaar geleden
    Mannen hier weten dus beter dan een vrouw hoe het voelt verkracht te worden en hoe je er mee omgaat. Fantastisch
  • Elke De Vleeschouwer

    3 jaar geleden
    Aan allen hieronder een antwoord. Omdat ze misschien onder druk stond haar carriere te verliezen wanneer zei de grote rob Cohen zou aanklagen? Misschien zou ze dan nooit ergens aan de bak gekomen zijn, misschien? Dit is exact waarom mensen nog veroordeeld worden tientallen jaren na de feiten, omdat ze gewoon van de goorste soort zijn. Voilà, ik ben er zeker van dat je nu begrijpt waarom.
  • Filip Vanlaeken

    3 jaar geleden
    Als Trump iets bewwert waar hij niks van bewijs voor aanbrengt verklaren we hem (terecht) gek. Ik hoop dat deze dame wat bewijs kan voorleggen, anders moeten we haar ook gek verklaren. Of is 'recht' vandaag een voorrecht voor groenlinks-PC-xgender, liefst geveld door de baas van Amazon of Facebook ?
  • jacobs rudy

    3 jaar geleden
    weer zo eentje die niet kreeg wat ze wou, dus dan maar beschuldigen best makkelijk om aan lui geld te geraken en weeral 10 jaar telaat, met klachten,denk eerder gedumpt speelde eerder al voor matras.