'Big Brother'-bewoonster Jill.
Volledig scherm
PREMIUM
'Big Brother'-bewoonster Jill. © SBS

Bron bij ‘Big Brother’-productie verklaart waarom bewoonster Jill tijdlang op ambulance moest wachten: “Het leek eerst alsof ze te veel gedronken had”

TV'Big Brother' is watching you... maar niet tussen 2.30 uur en 4.30 uur? Zo klonk de kritiek nadat deelneemster Jill (22) in het huis 's nachts onwel was geworden. Pas nadat kijkers dat twee uur live hadden kunnen volgen, kwam er een ambulance. Maar de productie houdt vol dat er wél snel ingegrepen is. “Aanvankelijk leek de toestand van Jill een gevolg van haar alcoholconsumptie, waardoor dit niet meteen als ernstig werd beschouwd”, klinkt de verklaring.

15 reacties

  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    @chris eeckhout, op kosten van de belastingbetaler? Hoe kom je daar bij?
  • lottegier patrick

    3 jaar geleden
    Komaan zeg,je hoeft toch niet te kijken als je dit niks vindt,ik kijk ook niet naar familie of thuis,waar het ook steeds gaat over ruzie,bedrog en relatiebreuken. Dan liever herhalingen van de dikke en de dunne.
  • Christian Eeckhout

    3 jaar geleden
    Programma zonder enige meerwaarde en al zeker niet als voorbeeldfunctie voor de opgroeiende jeugd. Een dure nep realisatie op kosten van de belastingbetaler. Afvoeren die handel !
  • rita lannoo

    3 jaar geleden
    Ik wens jilli een spoedig herstel
  • An Peeters

    3 jaar geleden
    Opvallend hoe het productiehuis alles bovenhaalt om zelf geen schuld te treffen : beelden weghalen, stukken knippen en de feiten verbloemen. Feit is dat er te lang gewacht is voor er gereageerd is, het is niet aan het productiehuis om een verklaring te zoeken of diagnose te stellen, ze waren verplicht er een deskundige onmiddellijk bij te halen, wat ze niet gedaan hebben of na veel te lange tijd.