AFP
Volledig scherm
© AFP

Grote bedrijven trekken campagnedonaties in voor Republikeinen die Trump steunden in betwisting verkiezingsuitslag

Sinds aanhangers van de Amerikaanse voormalige president Donald Trump op 6 januari het Capitool bestormden uit protest tegen de verkiezingsoverwinning van Joe Biden, hebben al tientallen bedrijven hun banden verbroken met Trump en de Congresleden die zich aansloten bij zijn leugenachtige beweringen over verkiezingsfraude. En dat zou wel eens van belang kunnen zijn wanneer de Amerikaanse senatoren moeten stemmen over de tweede impeachment van Trump. Dat bericht Insider.

11 reacties

  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Amerika wordt geregeerd door multinationals en hun pionnen. En daar worden vooral de armsten en laagst geschoolden niet beter van. De ongelijkheid tussen arm en rijk neemt groteske proporties aan en in sommige delen van de zuidelijke staten waan je je echt in een ontwikkelingsland. Dus ik snap dat die mensen voor Trump hebben gekozen, hij was de enige die deed alsof hij met hen begaan was. Helaas was het 'deed alsof" en helaas hadden en hebben zijn trouwste fans dat nog steeds niet in de gaten.
  • Steve Warson

    3 jaar geleden
    Dat scheelt een slok op de borrel als er straks moet gestemd worden bij het impeachment proces. Trump daar blijven steunen betekent minder centjes om het postje te blijven houden. Voor het geld danst de beer, en voor het smeer likt de kat de kandeleer.
  • eric reynebeau

    3 jaar geleden
    Wiens brood men eet wiens woord men spreekt. Is nog steeds van toepassing.
  • Andrea Rooman

    3 jaar geleden
    Goede actie van die bedrijven.
  • wim Goossens

    3 jaar geleden
    Deze reacties komen er niet wegens het 4-jarig beleid van Trump, want daar waren de grote bedrijven wel tevreden over wegens de belastingdeals van Trump, Maar het gaat over de laatste 3 weken/maanden waarin hij de stabiliteit/ aanzien van het land volledig heeft ondermijnd, dat is de reden ...