Katja Retsin vertelt in Story over de goede band met haar dochter Milla.
Volledig scherm
PREMIUM
Katja Retsin vertelt in Story over de goede band met haar dochter Milla. © Katja Retsin

Katja Retsin blikt met dochter Milla vooruit naar haar plechtige communie: “Dankzij een talentencoach is ze enorm opengebloeid”

ShowbizzMilla (11), de dochter van Katja Retsin (48) en Jan Schepens (50), is een sandwichkind. Ze moet de spotlights met andere woorden vaak afstaan aan oudere zus Manou (15) en jongere broer Matisse (7). Maar in 2021 krijgt zij de meeste aandacht, nu ze haar plechtige communie doet en naar het middelbaar gaat. “Ze staat steeds meer op haar strepen en dat is mooi om te zien”, vertelt Katja. Al zorgde de coronacrisis ook al voor traantjes bij het gezin Retsin. En dan is er nog de financiële impact. “In maart zit Jan exact één jaar zonder inkomen. Extra’s zitten er op dit moment niet in.”

6 reacties

  • Frank Billiauw

    3 jaar geleden
    Waar gaat de wereld heen!
  • Francis smet

    3 jaar geleden
    Voor wat heeft die een talentencoach nodig? Kunnen de kinderen zichzelf niet meer ontplooien. Moet alles onder hun gat worden geschoven. Wat gaat er gebeuren als die echte beslissingen in het leven moeten nemen. En dan maar roepen dat er meer burn-outs zijn, niet moeilijk als ze zelf nooit oplossingen hebben moeten zoeken en mentale weerstand opbouwen. Bepamper de jeugd nog wat meer en we hebben generaties waar men niets mee aan kan. Of het moeten BV’kes worden !Precies of die hebben meerwaarde.
  • GERY VANDEWALLE

    3 jaar geleden
    Alle een jaar niet werken, man werk genoeg hoor als je wil.en toch al dromen van vakantie...om uit te rusten zegt veel!Leper els
  • Selma Desmet

    3 jaar geleden
    Mooi meisje! Veel succes
  • DANNY WITTEVRONGEL

    3 jaar geleden
    Tegenwoordig heb je blijkbaar voor alles en nog wat een coach nodig. Mensen kunnen precies niks meer uit zichzelf?