Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert wint de generale repetitie voor het WK, en dat is al anders geweest: “Nu heb ik de mentale bovenhand”

VeldrijdenWout van Aert kan met een gerust gemoed toeleven naar het WK van volgende zondag in Oostende. Van Aert schreef de Druivencross in Overijse én meteen ook de eindzege in de Wereldbeker op zijn naam. Maar de favorietenstatus legt-ie nog steeds bij Van der Poel: “Mathieu heeft vorige week bewezen meer troeven te hebben.”

50 reacties

  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    luc Vekens , Heeft Van Aert niet bewust gekozen om hem korter te laten komen . VDPoel is zeer explosief voor enkele flitsen . Van Aert is een doorzetter ! VDPoel heeft weinig tegenstand gekend de laatste twee jaar , door ploegproblemen en de val van Wout . Maar Van Aert is volledig terug en sterker dan ooit . Iemand die zijn doelen steeds waarmaakt ! Ik verwacht een spannend WK , maar de lange zandstrook en loopstrook zal de doorslag geven om het één uur vol te houden !
  • luc Van der Looy

    3 jaar geleden
    VDP is ne crack voor zand in de ogen te strooien. Lek rijden en dan de achtervolging inzetten tot op 6/7sec en dan VA laten rijden en op reserve de laatste 2 ronden uitrijden. Vergeet niet: VDP heeft deze cross reeds 4x gewonnen! Zondag (bij een niet afgelasting) DAN worden de prijzen verdeeld!
  • René Pijnacker

    3 jaar geleden
    Hoe vaak heeft Mathieu Namen al gewonnen? Is dat ook een saloncross?
  • eric reynebeau

    3 jaar geleden
    Wout en Mathieu waren mekaar waard. Maar wie zelf niet gekoerst heeft weet niet hoe uw benen volledig kapot gaan als je een zware beklimming moet doen op een lekke band. Dus MVDP zeker niet op zijn waarde geklopt in deze cross.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ik heb er nog altijd vertrouwen in! VDP wordt wereldkampioen