Relschoppers belaagden het MST-ziekenhuis in Enschede.
Volledig scherm
Relschoppers belaagden het MST-ziekenhuis in Enschede. © Twitter

Relschoppers belagen ziekenhuis in Enschede: “Ik hoop dat ze vanochtend beschaamd wakker worden”

Op verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Den Haag, Tilburg, Venlo, Enschede, Helmond en Roermond, hebben gisteravond mensen op straat geprotesteerd tegen de avondklok. De betogingen liepen vrijwel overal uit op rellen. Zo zouden relschoppers het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede bekogeld hebben met vuurwerk en hebben ze geprobeerd om de ruiten van de Spoedeisende Hulp in te gooien. “Onwerkelijk en onbegrijpelijk”, reageert Sophia de Rooij, topvrouw van MST.

122 reacties

  • paul vdkerckhove

    3 jaar geleden
    Het geloof van veel Belgen dat het super georganiseerde Nederland alles beter op orde had heeft nu wel een flinke deuk gekregen .Een ziekenhuis aanvallen was er wel heel over want letterlijk iedereen heeft een aantal keer in zijn leven behoefte aan medische hulp .Begrijp wie kan .
  • Jose decuypere

    3 jaar geleden
    De meest egoistische generatie twintigers en dertigers die er ooit heeft bestaan. Echt crapuul.
  • Joan Lute

    3 jaar geleden
    Voor mijn part moet hen wanneer ze ziek worden tengevolge het virus maar elke hulp ontzegd worden. De echte slachtoffers die wel inzitten met de medemens hebben meer recht op medische hulp dan dit zootje waar het alleen maar om de kick van puur geweld, vandalisme en terreur tegenover slachtoffer van het virus draait. Het is nu overduidelijk dat de mens een grotere bedreiging is dan het virus
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Laat die relschoppers eens op een dag op een Covid afdeling werken, dan kunnen ze zien wat dit doet bij een mens. Dit zijn trouwens geen demonstranten maar relschoppers die het heerlijk vinden om te vernielen, te plunderen en uit te dagen. dit volkje is er altijd geweest, alleen grijpen ze elke kans aan om op straat te komen.
  • Jean West

    3 jaar geleden
    En altijd zijn ze geschokt. Ze hebben het gewoon al jaren veel te ver laten komen ook in België dan krijg je zulke toestanden.