ANP
Volledig scherm
© ANP

Amateurvoetbal definitief stopgezet: RFC Luik en Patro Eisden dienen klacht in en willen mini-competitie voor promotie naar 1B

Belgisch voetbalWat al weken in de lucht hing, is nu officieel. De crisiscel van de KBVB trekt de stekker uit het amateurvoetbal. Jeugdvoetbal tot en met U13 blijft wel nog mogelijk.

83 reacties

  • Selcuk Sipahi

    3 jaar geleden
    En een compensatie vr de duizenden ouders die lidgeld betaald hebben vr de jeugd?
  • Luc Vandamme

    3 jaar geleden
    ze zijn slecht bezig onder de dertien gaat niets veranderen voor de besmetting en net hetzelfde in de scholen. Ik weet van niet beter als er een besmetting griep meestal waren het de kinderen het mee brachten van school en daarvoor moet ik professor
  • Ingrid Van Houdt

    3 jaar geleden
    Waar zit de logica?? -13jaar mag sporten , profs mogen sporten. Gisteren tijdens de samenvattingen terug gezien dat ze elkaar rond de nek vliegen. En dan in het strafschopgebied hoe ze tegen elkaar aanleunen. Man man man, mijn verstand is te klein hiervoor. Voor mij iedereen gelijk met de wet als er al een wet is tenminste.
  • Tim Candaele

    3 jaar geleden
    Mentale gezondheid is ook belangerijk...
  • Kim Van der Veken

    3 jaar geleden
    Dus voetbal tem 13 jaar mag waarbij ze constant tegen elkaar hangen, maar mijn dochter van 13 mag nog steeds niet gaan tennissen. Want oei oei ze staan aan de andere kant van de tennisbaan. Begrijpen wie begrijpen kan.