De Amerikaanse president Joe Biden.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden. © AP

Amerikaanse president Biden gaat volledige wagenpark overheid elektrificeren

De nieuwe Amerikaanse president Joe Biden zegt in een toespraak dat het wagenpark van de overheid vervangen wordt door elektrische auto’s. Biden wil emissieloze modellen gebruiken die in Amerika zijn gemaakt. Het gaat om honderdduizenden voertuigen.

8 reacties

  • Daan Roos

    3 jaar geleden
    Musk zal er goed aan verdienen. Zijn bijdrage aan de verkiezingskas van Biden zal hem geen windeieren opbrengen.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    En nieuw wagenpark kost altijd geld, zelfs niet electrisch. Energie uit aardolie is verleden tijd, en niet alleen voor de USA. Er is één probleem, de centrales niet openhouden.
  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Hij neemt de koe bij de horens en direct. Wauw! Ik geniet ervan. Elk land heeft zo'n positieve daadkracht nodig. De aanpassing aan de klimaatopwarming is een enorm platform voor investeringen, onderzoek en werkgelegenheid. Hij heeft het begrepen! EN in positieve zin. Drie vliegen of meer in een klap: gezondheid, duurzaamheid, jobs, onderzoek. Dat is de positieve spiraal waar ik op hoopte.Ja, hij geeft hoop aan vele mensen. Biden is een oude Ali-Baba grot qua ervaring en visies.
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Een president die op een kalme manier zinnige dingen zegt en ze daarna ook nog uitvoert. Wat een verschil met de vorige president die hatelijke en domme dingen brulde en vervolgens uitvoerde.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Een hele andere kijk van deze man op zijn taak als president en wat het grootste belang zal zijn is dat hij zijn volk niet tegen elkaar zal opzetten maar zal trachten samen te brengen en te houden. Een meer menselijk president wat zeer belangrijk is ,ook al zal hij al de problemen niet kunnen oplossen.