Staatssecretaris voor Privacy Mathieu Michel
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Privacy Mathieu Michel © BELGA

Staatssecretaris Michel versnelt evaluatie privacywet

Staatssecretaris voor Privacy, Mathieu Michel, versnelt de evaluatie van de privacywet van 2018, zo kondigde hij aan in de Kamercommissie Justitie. Volgens Michel zijn de verwachtingen van de burgers de afgelopen drie jaar gewijzigd, zowel in de richting van de versterking van de bescherming van de private levenssfeer als van een grotere transparantie over het gebruik van de verzamelde gegevens.

6 reacties

  • MARIA TANGHE

    3 jaar geleden
    Hoe gaat deze dat ooit in het "Vlaams" mededelen aan de meerderheid van de bevolking in dit land? Marieke
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    we zijn al in een politie staat nog enkele kleine stapjes en je ziet het duidelijk , dit alles dankzij onze " bekwame" politici die nooit een echte beslissing nemen als ze er zelf niet beter van worden.
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    Karikatuur Michel heeft dus na 4 maanden ook eens 'gewerkt'.
  • Ben van Antwerpen

    3 jaar geleden
    Er is geen privacy niet meer.
  • christiane dewaele

    3 jaar geleden
    Weer een stap verder naar een politiestaat waarbij enkel maar de idee van Michel telt. Belangenconflicten mogen zolang die personen maar lid zijn van een bepaalde partij. Als in de wet staat dat die personen geen openbaar ambt mogen hebben mogen ze dit niet Maar Michel gaat dit subiet eens aanpassen Want hij alleen is juist en dult geen tegenspraak. Het word hoog tijd dat er een nieuwe politieke wind waait en zonder al het geklungel van een prutsregering die alleen zichzelf beschermt