Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke
Volledig scherm
Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke © Photo News

Minister Beke: “Centra voor Geestelijke Gezondheid krijgen 5,6 miljoen extra subsidies”

De Vlaamse regering heeft in december al beslist een bijkomende subsidie van 5,6 miljoen euro toe te kennen aan de Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG), bovenop de initiële investering van meer dan 20 miljoen in mentaal welzijn in het kader van het actieplan ‘Zorgen voor morgen’ bij de start van de coronacrisis. Dat stelt Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke, nadat Groen eerder op de dag een Urgentieplan voor Mentaal Welzijn voorstelde.

7 reacties

  • Jef Van De Plas

    3 jaar geleden
    Van waar komt dat geld plots en wie levert in ? En maak kinderen eens wat weerbaarder t.o.v. hun leefwereld hé. Vertel ze eens dat ze niet alle plannetjes die ze hebben kunnen realiseren, want het leven is wat je overkomt terwijl je plannetjes maakt voor iets anders. Zoals de eik en het riet in de Fabels van Lafontaine. In een storm wou de eik niet plooien en de eik lachte met het riet dat tegen de grond lag. Na de storm lag de eik gebroken in de wei, en het riet ? Het veerde gewoon terug recht
  • Jennifer Peeters

    3 jaar geleden
    Wij zijn het beu om voor die zwakke verwende jongeren te moeten meebetalen. Dat ze gaan werken of voer de legerdienst terug in. Wedden dat ze dan wel volwassen zullen worden? Trouwens, waar blijft die Beke dat geld halen?
  • Hendrik Goris

    3 jaar geleden
    De Groenkiezers werken vooral voor de staat of voor de een of andere gesubsidieerde bollenwinkel. Daarom zijn ze altijd akkoord om geld uit te delen.
  • yvo mast

    3 jaar geleden
    Het zoveelste Sinterklaasgeschenk. Zorg eerst maar dat er geld is voor de vaccins. Dat is prioriteit numero uno. Nadien kunnen we nog de weldoener gaan uithangen.
  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    Daar gaan we weer. Weeral Groen en cd&v. Groen stelt voor en de regering speelt weer sinterklaas. Men kijkt nog niet eens of alle huidige subsidies correct gebruikt worden. Alle regeringen in Belgie blijven hopeloos. Verspillers.