Uitverkochte zaal verrast Nathalie Meskens met honderden hartjes

Nathalie Meskens heeft zaterdag een leuke verrassing gekregen tijdens haar optreden in cc Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Tijdens het nummer ‘Heard It Through The Grapevine’ van Marvin Gaye haalden de honderden fans een papier boven met daarop een groot rood hart. Meskens was er duidelijk van aangedaan.

JaTi

Samen met enkele muzikanten bracht de blonde zangeres en actrice een programma waar de Motown-muziek uit eind jaren 60 en begin jaren 70 centraal stond. Artiesten als The Supremes, The Four Tops en ook Marvin Gaye passeerden de revue.

Tijdens het legendarische nummer ‘Heard It Through The Grapevine’ van die laatste, haalden alle fans in de uitverkochte Zwaneberg een wit blad boven met daarop een groot rood hart en bij sommigen de woorden ‘I Love You’. Meskens was er duidelijk dolblij mee, en bedankte de zaal met kushandjes, een selfie en een applaus.

Achteraf plaatste Meskens ook nog een bericht op haar Twitter-pagina: “Bedankt aan het geweldig publiek voor de leuke actie in Heist-op-den-Berg. <3"

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER