Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Moet topvoetbal goedkoper? Meer dan 80 procent fans vindt “TV-abonnementen en toegangstickets te duur”

VoetbalMeer dan 80% van in voetbal geïnteresseerde fans vindt de kostprijs van “tickets en tv-abonnementen” te duur. Zo blijkt uit een enquête door het Zwitserse onderzoeksbureau CIES. Ook willen  vier op vijf fans “meer verschillende clubs trofeeën zien winnen.”

8 reacties

  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Groot gelijk hebben ze een goede raad stop met voetbal en tv abonnement en de prijzen zullen wel zakken en die dikke nekken van spelers die nu denken dat ze god zijn zullen met beide voeten op de grond terecht komen
  • marc castermans

    3 jaar geleden
    De spanning is er af, steeds dezelfde ploegen in de CL en heel soms een witte raaf die dan leeggeplunderd wordt door de rijke clubs. Vroeger kwam dat veel meer voor en was het spannend, nu weet je op voorhand wie zal winnen. Ook de introductie van meer ploegen van eenzelfde land (groot) in de europa-bekers is voor landen als het onze dodelijk, net als voor Schotland, Hongarije, Denemarken of Zweden.
  • Guido Volkaerts

    3 jaar geleden
    @Ramon Simon. Ik geef je volledig gelijk. Alle matchen op verschillende dagen en verschillende uren dat geeft gewoon een té grote versnippering waardoor je als toeschouwer de interesse verliest en de tel kwijt geraakt. En als dan de competitie héél zwak is, corona ons leven beheerst en het spelersverloop héél groot dan wordt het al snel "de ver van mijn bed show"...
  • ghislain geerts

    3 jaar geleden
    De supporters mogen zeggen wat ze willen zolang ze gaan kijken of een tv-abonnement nemen zal er niets veranderen jullie zijn de melkkoe van het voetbal .
  • Ramon Simon

    3 jaar geleden
    Ik heb het tv-abonnement opgezegd na het debacle van de tv-rechten. Heb ook de indruk dat er alle dagen voetbal is. Die nieuwe regeling waar men zoveel mogelijk wedstrijden op een ander uur laat beginnen vind ik niets. Gewoon te veel voetbal. Zaterdag en zondag, iedereen op hetzelfde uur, kan je 1 wedstrijd kijken en nog afloop de uitslagen checken. Veel leuker.