Zinho Vanheusden.
Volledig scherm
PREMIUM
Zinho Vanheusden. © VTM

Revalidatie van Zinho Vanheusden verloopt sneller dan verwacht: “Het EK? Natuurlijk denk ik eraan”

Belgisch voetbalEindelijk een keer goed nieuws op het blessurefront van de Rode Duivels. De revalidatie van Zinho Vanheusden verloopt sneller dan verwacht. Snel genoeg om in aanmerking te komen voor een EK-selectie? 

4 reacties

  • Gerrit Malego

    3 jaar geleden
    Wat wil je, 5 uur per dag intensieve revalidatie, top begeleiding door kine en artsen waar de doorsnee burger maar kan van dromen om een afspraak te krijgen. Zij worden de dag nadien geopereerd, wij mogen van geluk spreken als we 6 maanden later onder het mes mogen ("als de cijfers goed zijn"). Als je er genoeg poen tegengooit, dan kan iedereen terugkeren van gelijk welke blessure
  • Sven Stolk

    3 jaar geleden
    Hoop echt je snel hersteld. Maar je vanzelf prijzen automatisch in het nationaal team vindt ik ambitieus en terecht maar niet realistisch? Na revalidatie moet steeds idem waarde gerealiseerd worden. Tijd zal kort zijn. Of je dat kunt spreek ik niet tegen maar wees voorzichtig met ambitieuze uitspraken in pers de pers neemt je graag terug erop. Herstel goed man is je gegund.
  • Wendy Vandereyken

    3 jaar geleden
    Het EK wordt ook dit jaar afgelast.
  • Pieter De Valck

    3 jaar geleden
    Juist, daar ben jij zeker goed genoeg voor, en dan nog zeker na een lange blessure, zonder enige vorm. Slim zijn die voetballers toch niet. Grappig wel.