Edin Dzeko.
Volledig scherm
Edin Dzeko. © Photo News

Transfer Talk. Wordt Edin Dzeko na een ruildeal met Alexis Sánchez de stand-in van Lukaku? - Benavente alweer weg bij Antwerp?

VoetbalTot en met 1 februari loopt in België de wintertransferperiode. Het slot nadert dus. Halen onze clubs nog die broodnodige versterking? Of geraken ze alsnog van die overbodige speler verlost? En ook in het buitenland zullen er nog deals worden gemaakt. De belangrijkste transfergeruchten en de officiële deals ontdekt u dagelijks in onze Transfer Talk!

2 reacties

  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Het is dat we momenteel zo veel aanvallers hebben dat we Benavente kunnen laten vertrekken. Mbokani mist dadelijk tegen Waasland-Beveren zijn vierde partij op rij aangezien hij nog steeds geblesseerd zonder volwaardig alternatief voorhanden en ook Nsimba ligt weer in de lappenmand. Luciano mag dan wel de gewoonte hebben om tot het allerlaatste moment te wachten in de veronderstelling van koopjes te doen maar of dat ook verstandig is...
  • Eddy Van De Velde

    3 jaar geleden
    En men blijft maar doorgaan met het kopen van buitenlanders die niets bijbrengen aan het niveau van de Belgische competitie en hier enkel zijn om geld op te rapen.